Circulair met sociaal
maatschappelijke impact!

Circulair met sociaal
maatschappelijke impact!

Refurn biedt een milieuverantwoorde & inclusieve oplossing voor de vervangingsmarkt van elektrische apparaten en onderdelen voor technische dienstverleners en de installatiebranche. De tijd dat elektrische apparaten als ‘afval’ naar een metaalhandelaar werden afgevoerd is wat ons betreft echt voorbij!

Onze missie

Door ons in te schakelen bespaart u geld, tijd en kiest u voor een duurzame oplossing! Wij spreken een vergoeding met u af, halen uw materialen op, maken zo goed als nieuw wat kan en maken grondstoffen van wat echt niet meer te gebruiken is.

Dit kunnen we voor u betekenen

Samen naar een duurzamere wereld

Zonnepanelen

Onze kennis en technologie zetten we in om zonnepanelen opnieuw te keuren en een verantwoord tweede leven te geven. Dat doen we het liefste met (sociale) partners.

Laadpalen

We zorgen er met u voor dat we verspilling van laadpalen en onderdelen voorkomen. Door verantwoord te kiezen voor veilige herplaatsing is nieuw vaak niet nodig.

CV-ketels

We selecteren uw apparatuur op mogelijkheden voor hergebruik, refurbishment of demontage. U bent verzekerd van een gecertificeerde circulaire aanpak.

Een bericht

van Refurn

Recycling laadpalen

Recycling laadpalen

Met de groei van elektrische auto’s neemt ook de vraag naar laadpunten in het land toe. Momenteel zijn er meer dan 100.000 laadpalen en dit aantal groeit gestaag. Hiermee ontstaat een nieuwe vorm van elektronisch afval: afgedankte laadpalen. Refurn werkt samen met diverse energiebedrijven om hergebruik van laadpalen mogelijk te maken.

Lees meer
Gesprek met Vincent en Jeroen

Gesprek met Vincent en Jeroen

Refurn speelt een cruciale rol bij het sorteren van gemeentelijk e-waste en bereidt onder andere CV-ketels en zonnepanelen voor op hergebruik. In dit artikel ontdek je hoe Refurn als hergebruik- en recyclingonderneming een positieve impact heeft. Vincent de Graaf, de bevlogen directeur, neemt je mee op een virtuele rondleiding.

Lees meer