Dit kunnen we voor u betekenen

 

Dit kunnen we
voor u betekenen

Met onze circulaire ambities en klimaatopgaven stijgt ook de vraag naar hergebruik van elektrische apparaten en onderdelen. Logisch, want waarom zou je niet kiezen voor een duurzaam alternatief? Hoogwaardige levensduurverlenging, revisie of het opnieuw inzetten van onderdelen zien we bij Refurn als consistente norm. En of het nu om tijdelijk gebruik gaat of om een permanente invulling, de positieve impact is gegarandeerd

 

 

Cv-Ketels, koude- en
warmte apparatuur

In de installatietechniek vervangt u regelmatig onderdelen en cv-ketels voor nieuwe apparatuur. De onderdelen worden vaak als afval afgevoerd en de cv-ketels vinden meestal hun weg naar verwerking via de metaalhandel. Hierdoor gaan vooral bruikbare en te reviseren onderdelen verloren en zelfs soms jonge, goed werkende apparaten. Door uw afgedankte onderdelen en oude cv-ketels aan Refurn aan te bieden brengt u hier verandering in. Voor dit werk zijn we Weeelabex-gecertificeerd. Een van de verplichtingen als je elektronica uit elkaar haalt. Bovendien zamelen we CO2 neutraal in, wel zo schoon!

Gaat het om een renovatieproject? Geef ons een seintje en wij bieden u een snelle duurzame oplossing op maat.

Zonnepanelen

Om zoveel mogelijk zonnepanelen een tweede leven te geven werken we samen met Weee Nederland, stichting Zonnext en producenten. Nadat de panelen zijn ingezameld sorteren we ze voor hergebruik, maken ze schoon en testen ze op dezelfde manier zoals dat bij de productie van nieuwe zonnepanelen gaat. Geschikte zonnepanelen brengen we weer op de markt, de panelen die kapot zijn voeren we op een verantwoorde manier af.

Er is een toenemende vraag naar schone energiebronnen. Een gebruikt zonnepaneel dat getest en goedgekeurd is, is een voor de hand liggende schakel voor herwinbare energie en vermindering van de CO2 uitstoot en grondstoffenverbruik.

Bijdragen aan het realiseren van een circulaire waardeketen voor zonnepanelen? Schakel ons in en bespreek de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)55-200 20 85, of stuur een e-mail naar: info@refurnbv.nl

Laadpalen

Deze energiedrager is straks niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Refurn werkt aan oplossingen om, in een wereld van toenemende grondstoffen afhankelijkheid en schaarste, laadpalen een tweede leven te geven. De nog veel voorkomende lineaire gedachte om maar zoveel mogelijk nieuwe producten te produceren, vaak moeilijk te repareren en onvoldoende duurzaam, zal door nieuwe inzichten en nieuw beleid doorbroken worden. Om circulaire stappen te zetten is het echter niet nodig om te wachten op nieuw beleid, integendeel. We kunnen gewoon aan de slag!

Installeert of verkoopt u laadpalen, of wilt u deze (circulair) inzetten? Onderneem dan samen met ons zodat we de energietransitie sociaal, betaalbaar en klimaatvriendelijk op (de) weg helpen!

Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)55-200 20 85, of stuur een e-mail naar: info@refurnbv.nl